Andreea Balan a facut astazi primele declaratii, dupa ce in urma cu doua zile, ea a suferit un stop cardiac in timp ce se afla in sala de nasteri. Aflata pe patul de spital, proaspata mamica a transmis un mesaj emotionant. Ea si sotul sau, George Burcea, abia asteapta sa se recupereze si sa fie externata impreuna cu micuta ei printesa, Clara.

Andreea Balan, primele declaratii dupa ce a facut stop cardiac

Desi a stat la Terapie Intensiva, dupa ce a fost stabilizata, Andreea Balan a acceptat sa ofere un interviu in aceasta dimineata. In timpul primelor declaratii, cantareata, care e inca internata in spital, le-a multumit tuturor celor care au fost si sunt cu gandul la ea si ii doresc toate cele bune, relateaza spynews.ro. De asemenea, vedeta le-a multumit si medicilor de la Sanador pentru modul in care a avut grija de ea si s-a asigurat ca are parte de cele mai bune ingrijiri.

Va reamintim ca nu au trecut 48 de ore de cand Andreea Balan a adus pe lume o fetita sanatoasa, de nota 10. Din nefericire, fericitul eveniment a fost umbrit de stopul cardio-respirator pe care ea l-a facut in timpul operatiei de cezariana. Rudele si apropiatii, dar si fanii s-au ingrijorat, iar rugaciunile lor au facut ca artista sa fie salvata cu ajutorul medicilor care s-au mobilizat intr-un mod exceptional.

coral