La data de 3 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au reţinut pentru 24 de ore 2 bărbaţi de 16, respectiv 35 de ani, din comuna Floreşti, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, la data de 28 mai a.c., în jurul orei 19.00, cei în cauză se aflau în localitatea Florești împreună cu alţi 2 bărbaţi de 33, respectiv 36 de ani, caând, în urma unei discuţii în contradictoriu cu un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi comună, l-au agresat fizic pe acesta, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului, provocând astfel temere persoanelor aflate pe stradă. 

La data de 4 iunie, bărbaţii de 16 şi 35 de ani au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj – Napoca, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

În cauză, faţă de cei 4 bărbaţi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordini şi liniştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.