Credeați că Nicolea Guță se oprește aici? Ei bine, nu! Am aflat în exclusivitate faptul că manelistul a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine e cea care i-a mai oferit un copil cântărețului.

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Bombă în showbiz!

Veste mare în showbiz, asta după ce am aflat, în exclusivitate, faptul că Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Da, da, este cât se poate de adevărat! Se pare că manelistul nu vrea să se oprească aici și își dorește cât mai mulți moștenitori, astfel că acum mai are încă un copil.

În ceea ce privește sexul bebelușului, dar și declarațiile exclusive despre venirea pe lume al celui de-al 12-lea copil al manelistului, toate informațiile vor fi prezentate chiar în această seară de Ramona Ilie în emisiunea Star News, la ora 19:00, bineînțeles la Antena Stars. Evident, tot atunci vom afla și cine e femeia din viața lui Nicolae Guță care i-a oferit încă un moștenitor, arată spynews.ro

Se pare că Nicolae Guță se poate înscrie pe lista vedetelor cu cei mai mulți copii de la noi, căci până acum manelistul are moștenitori cu șase femei diferite.

Nicolae Guță s-a retras din muzica de petrecere

Viața lui Nicolae Guță e demnă de o carte, căci artistul s-a însurat pentru prima dată la vârsta de 14 ani jumătate, iar la scurt timp el deja devenea tată. Femeile s-au ținut scai după manelist, iar de multe ori el a fost implicat în scandaluri care mai de care după ce ajungeau să se despartă de el.

Cântărețul povestea că a început de jos, însă succesul lui în manele a fost unul colosal. El era numit ”Regelele manelelor”, iar piesele sale nu aveau cum să lipsească de la petreceri. De ceve timp însă, Nicolae Guță a decis să se retragă din a mai cânta, astfel că s-a dedicat mai mult timp vieții personale și credinței, dar și implicit celor 12 copii, cel mai recent venind pe lume cu scurt în urmă.

coral