Caz uluitor în Botoșani! Un bărbat a sunat la 112 după ce dimineața a observat ceva suspect în portbagajul mașinii sale. Omul voia să plece la muncă, dar a observat că cineva i-a umblat la autoturism și a crezut că a fost victima unor hoți. Poliția locală s-a deplasat imediat la fața locului. Iată ce s-a descoperit în portbagajul maşinii!

Ce a găsit bărbatul în portbagajul mașinii sale

Un bărbat din Botoșani a avut parte de o surpriză neplăcută. Omul se pregătea să plece la muncă și a observat că portbagajul mașinii sale este deschis.

În interior se afla un bărbat care dormea. Speriat, proprietarul autoturismului a sunat la 112, cerând ajutorul autorităților, deoarece nu știa cum v-a reacționa cel care a adormit în mașina sa.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Locale, care i-a dat trezirea bărbatului din portbagaj. Acesta s-a trezit dezorientat și nu a știut să explice cum a ajuns să se odihnească în mașina altcuiva.

Individul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, acolo oamenii legii i-au aplicat două sancțiuni usturătoare. Una pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, iar cealaltă pentru că nu purta mască de protecție.

„Am fost solicitaţi pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde o persoană a reclamat faptul că cineva dormea în portbagajul maşinii sale.

Cele sesizate s-au confirmat, iar persoana respectivă, un tânăr de 31 de ani, din Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie în contextul epidemiologic actual”, a declarat colonelul în rezervă Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale Botoşani.

coral