Gigi Becali a fost implicat, luni dimineață, într-un accident rutier. La volanul Maybachului său de 220 de mii de euro se afla Ionuț Luțu, iar, din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. CANCAN NEWS vă dezvăluie toate detaliile, dar și sancțiunile pe care le-au primit soferii implicați.

Luni dimineață, la ora 6.50, polițiștii Brigăzii Rutiere au fost sesizați, prin apel la 112, că, în apropiere de “Palatul” lui Gigi Becali, la intersecția dintre Bulevardul Aviatorilor și Aleea Alexandru, s-a produs un accident, între șoferul unui Maybach și cel al unui Logan. Ionuț Luțu „aghiotantul” lui Gigi Becali, conducea bolidul în valoare de 220.000 de euro, iar pe bancheta din spate se afla însuși patronul FCSB. N-a fost vorba despre ceva grav, ci doar de o tamponare.

Șoferii au ajuns pietoni

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul alcooltest. Se pare că şoferul Loganului a avut un rezultat de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce, în cazul lui Ionuț Luţu, rezultatul a fost negativ. Însă ambii au rămas fără permisul de conducere, primul pentru o perioadă de trei luni, din cauza alcoolemiei, iar Ionuț Luțu pentru două luni. Motivul fiind nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, depăşirea sau trecerea la culoarea roşie a semaforului.

Contactat de către reporteri, GIgi Becali a declarat „Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut, că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe. (…) Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal… A fost și ploaia asta. Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali.

 

coral