Gabriela Cristea a fost criticata dur de fani pe retelel de socializare. Prezentatoarea tv a postat o fotografie si cei care o urmaresc au sarit rapid sa o atace pentru ca de fapt, nu ar arata ca in poza respectiva.

Gabriela Cristea, criticata dur de fani: ”Mai ai mult pana ajungi asa, pui poza de cand erai tanara”
Internautii nu au iertat-o nici de aceasta data pe Gabriela Cristea. Prezentatoarea tv a postat o fotografie pe retelele de socializare, insa cei care o urmaresc i-au gpsit imediat nod in papura si i-au dat cateva comentarii extrem de acide.

”Da, da, noroc cu Photoshop”, ”Poza cred ca este mai veche”, ”Chiar aseara eram pe Antena Stars la sfarsitul emisiunii tale si cand te-ai ridicat erai mult mai grasa decat in aceasta poza. Cum este posibil asa ceva?”, ”frumoasa, nimic de zis, dar pe Instagram esti slaba si la TV esti grasa. Cum vine asta, cum?”, ”Mai ai mult pana ajungi asa, pui poza de cand erai tanara”, sunt cateva dintre mesajele primite de Gabriela Cristea pe conturile sale de pe retelele de socializare.

Se pare ca toti cei care o urmaresc pe vedeta nu sunt multumiti de ce posteaza ea. Nu este prima data cand pozele pe care le posteaza nu se pupa cu realitatea. Ei sustin ca la tv Gabriela arata total diferit si in pozele de pe internet pare foarte slaba.

Gabriela Cristea are doua fetite impreuna cu sotul ei Tavi Clonda. Dupa ultima nastere ea a sustinut ca a slabit enorm si cp are un stil de viata foarte sanatos. Se pare ca fanii o contrazic.