Andra este una dintre cele mai indragite artiste din Romania si multi si-ar dori ca ea sa le canta la nunta. Sotia lui Catalin Maruta canta insa pe bani grei, dar mai face uneori si surprize, cum a fost cazul recent. O mireasa care si-a dorit enorm sa ii cante Andra la nunta s-a trezit cu artista pe ringul de dans.

Andra i-a facut unei mirese cea mai frumoasa surpriza de nunta

Potrivit unor surse, artista percepe un tarif de 8.500 de euro pentru un concert, dar sunt cazuri in care prestatia poate sa coste si 10.000 de euro. Pentru o reprezentatie la nunta pretul este mai mic, dar chiar si asa nu multi sunt cei care isi permit sa o cheme la eveniment.

Pentru ca si-a dorit foarte mult ca Andra sa ii cante la nunta, dar nu a avut ocazia sa ia legatura cu artista, familia unei mirese i-a facut o surpriza chiar in ziua marelui eveniment. A chemat-o pe artista, spre surprinderea femeii, care a fost in al noualea cer de fericire. Andra s-a fotografiat alaturi de aceasta si a postat poza pe contul personal de Instagram.

„Ziua nuntii ar trebui sa fie superba, cu multe surprize si distractie, iar familia acestei mirese a vrut sa-i indeplineasca o mare dorinta: sa cant eu la nunta ei! Ce reactie minunata a avut cand m-a vazut!!! Ma bucur enorm ca am putut sa fac ziua asta si mai frumoasa pentru ea si ii urez sa aiba toata viata acest zambet pe buze! Casa de piatra Flavia!”, a scris Andra pe reteaua de socializare.

Cei care o urmaresc pe Andra pe Instagram au felicitat-o pentru gestul sau, iar o admiratoare i-a scris ca si ea viseaza sa o aiba pe artista la nunta ei, dand de inteles ca se asteapta ca aceasta sa ii faca si ei o surpriza.

coral