Cu siguranță, puțini își mai amintesc cum arăta Bianca Drăgușanu în tinerețe, chiar dacă vârsta nu ar trebui să fie un impediment în acest caz. Și totuși, putem spune că a avut parte de o bună moștenire genetică, dacă ne gândim la aspectul fizic al mamei ei. Ce-i drept, ambele au apelat la medicul estetician, chiar dacă Bianca Drăgușanu pare să fi exagerat cu intervențiile.

Una dintre cele mai celebre vedete din România, Bianca a devenit cunoscută prin 2002, ca urmare a relației cu omul de afaceri italian Mirco Maschio. Câteva luni mai târziu apărea în compania lui Cătălin Botezatu, fiind supranumită rapid „Blonda lui Bote”. Astfel, ea a devenit una dintre cele mai comentate „dive” din showbiz-ul românesc.

Cum arăta Bianca Drăgușanu în tinerețe

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul autohton. Iar acest lucru i se datorează în mare măsură nenumăratelor operații estetice pe care și le-a făcut, dar și scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul vremii. Nu mai este niciun secret că prima sa apariție publică a fost la emisiunea „Din Dragoste” de la Antena 1, la începutul anilor 2000. Pe atunci, era total schimbată față de cum arată în prezent. Avea părul blond ondulat, multe alunițe pe corp, o dantură imperfectă, dar și vreo 30 de kilograme în plus față de acum.

Astfel, de-a lungul timpului, ea nu a ezitat să apeleze la medicul estetician, fiind deseori asociată cu apelative gen „Barbie” ori „femeia de plastic”. Însă Bianca Brăgușanu susține că nu regretă absolut deloc operațiile făcute, deoarece în tinerețe era nemulțumită de aspectul său fizic. Orice s-ar spune, transformarea Biancăi este printre cele mai uluitoare, exemplul ei fiind urmat de alte vedete, precum Ruby, Daniela Gyorfi, Claudia Pavel sau Adelina Pestrițu.

Bianca Drăgușanu, la vârsta marilor împliniri

Copilăria Biancăi Drăgușanu, născută pe 16 decembrie 1983 în Petroșani, a fost marcată de sărăcie și lipsuri. Mai mult, părinții ei au divorțat pe când ea era mică, Bianca și sora ei rămânând în grija tatălui. Însă odată cu începutul anilor 2000, fosta „blondă a lui Bote” a cunoscut o ascensiune fulminantă, notorietatea ei crescând exponențial.

Dacă acum, Bianca Drăgușanu, în vârstă de 38 de ani, este singură, de-a lungul timpului ea a avut numeroase relații cu vedete. Ba chiar a fost și căsătorită de două ori, prima dată cu Victor Slav, cu care are o fetiță – Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj, cu Alex Bodi, a lăsat anumite urme asupra Biancăi Drăgușanu, ea fiind chiar agresată de milionarul care are probleme cu legea.

Bianca a moștenit trăsăturile frumoase de la mama ei

Bianca Drăgușanu are toate motivele să se mândrească cu mama ei. Vedeta are o mamă frumoasă, care nu-și arată vârsta. Ba chiar, dacă le pui una lângă alta cele două par că ar fi surori. Dacă în trecut, relațiile dintre ele erau destul de reci, în prezent totul s-a schimbat, iar mama Biancăi Drăgușanu locuiește la București. Mai mult, blondina a convins-o și pe mama ei să apeleze la medicul estetician pentru anumite corecții.

Recent, Bianca și-a dus mama să-și estompeze ridurile și să-și mărească buzele. Astfel, mama Biancăi este într-o formă de zile mari, în pofida faptului că are 61 de ani. Madi, mama Biancăi, este o femeie înaltă, cu trăsături frumoase și un păr blond, foarte lung. În altă ordine de idei, se observă la Bianca Drăgușanu multe asemănări cu mama ei, care și în tinerețe era o frumusețe, iar acum, la vârsta maturității depline și-a păstrat trăsăturile. coral