Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a precizat că strategia guvernului este de a stopa pandemia dar nu prin a impune obligativități, mai ales în cazul vaccinării. "Eu nu oblig pe nimeni si nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie, sa fiu foarte clar. Am si eu drepturi ca si dvs", spune liderul social democrat.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, a vorbit despre strategia Guvernului în lupta cu pandemia. Acesta a anunţat că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila va veni cu toate explicațiile necesare cu "ceva predictibil, absolut la fiecare pas şi un mecanism clar".

„Nu cred că oamenii politici trebuie să-şi mai dea cu părerea în ceea ce privește pandemia. Trebuie să lăsăm specialişti. Este pentru prima oară în pandemie când ministrul Sănătăţii este împreună cu ministrul Educaţiei. Asta este cel mai important lucru. Au început să comunice între ei şi să lucreze împreună", a spus Marcel Ciolacu despre noua strategie de comunicare în pandemie.

Marcel Ciolacu: "Nu susţin vaccinarea obligatorie. Dreptul la viaţă primează peste toate celelalte drepturi"

„Stop Covid! Va veni dl Rafila şi va explica exact ceva predictibil, absolut la fiecare pas şi un mecanism…Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie, să fiu foarte clar. Am şi eu drepturi ca şi dvs. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va veni dl Rafila şi va prezenta un mecanism predictibil, științific, nu 'Condamn lumea să nu meargă la serviciu'. Veți vedea”", a spus Marcel Ciolacu marți seara la TVR.

 

coral