Marele campion la gimnastica Marian Dragulescu, 38 de ani, a divortat de cea de-a doua sa sotie, Corina.

Binecunoscutul gimnast Marian Dragulescu s-a separat de sotia sa, Corina. Cei doi nu se mai intelegeau de la inceputul acestui an, a aflat Libertatea din surse apropiate sportivului.

Multiplul campion a facut primele declaratii despre divortul de Corina pentru postul de televiziune Antena Stars.

Marian Dragulescu a povestit ca el si sotia lui au incercat sa faca multe lucruri, dar nimic nu a mers.

„Noi ne-am… am hotarat sa o luam pe drumuri separate. Am incercat foarte multe lucruri, dar nu a fost sa fie. Da, sunt ok!”, a declarat Marian Dragulescu, potrivit spynews.ro.

Marian si Corina au fost la un pas de divort si vara trecuta. Au recunoscut ca au mers la terapie si au reusit sa continue ca un cuplu.

    In feburuarie, Marian si sotia s-au prezentat la notar sa divorteze, dar decizia a fost amanata pana acum cateva zile.

”El m-a acuzat pe mine ca am pitit actele de casatorie, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu stim unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea sa divortam. Noi traim totul la intensitate si asa e misto, ca acolo iti dai seama. Deci noi am fost pana la notar de atatea ori si de cate ori a intors masina… In urmatoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost laterapie de cuplu” – Corina Dragulescu, conform libertatea.ro, anul trecut, cand cei doi discutau despre divort.

    La cea de-a sasea editie a Press Cup Dr. Oetker, care se va desfasura in acest week-end la Tenis Club din Curtea de Arges, si-a anuntat prezenta fostul campion mondial si olimpic la gimnastica Marian Dragulescu. Care va veni solo! Ilie Nastase, fostul international Iosif Rotariu impreuna cu Kassandra, actorul Victor Yila, Ilie Barbulescu sau campioanele mondiale si olimpice Alina Dumitru si Ana Maria Popescu (Branza) sunt doar cativa din invitatii de marca care au participat la editiile precedente.

coral