Veronica Stegaru, cunoscută mai degrabă sub pseudonimul „Vulpița”, e o prezență activă și-n mediul online. Acolo, tânăra de 20 de ani își actualizează conturile cu activitățile de zi cu zi, dar și cu detalii mai puțin știute de către publicul larg.

Unde spune Vulpița că a făcut școală

E tânără, îi place să se distreze, iar aparițiile TV par să-i vină „mănușă” tinerei infidele. N-are trac în fața camerelor și și-a expus, în ultima vreme, toată viața amoroasă pe micile ecrane. Fanii au putut afla, zilele acestea, și unde a făcut celebra Vulpița școala, dar și care este profesia ei actuală.

Conform unui profil de Facebook, Vulpița a studiat la… „Școala vieții”, iar profesia ei actuală este „star la Acces Direct”. Nu știm cât de adevărat este acest cont de Facebook, însă e clar că Vulpița este unul dintre cele mai controversate personaje de pe sticlă din ultimii ani.

Vulpita, infidelă soțului ei

Amintim că tânăra a ajuns cunoscută publicului român din cauza infidelității ei repetate. Aceasta și-a înșelat soțul în repetate rânduri și și-a acuzat unul dintre amanți că ar fi violat-o. Adevărul a ieșit, însă, la iveală în platoul emisiunii „Acces direct”.

Tânăra și soțul ei, Viorel, provin din satul Blăgești, județul Vaslui și au o fetiță împreună. Micuța este în grija bunicilor, care, de altfel, i-au interzis Vulpiței s-o viziteze.

coral