Colecțiile de pături de pat din anul 2021 merită atenția oricărei persoane care apreciază simplitatea, eleganța și versatilitatea. Aceste produse sunt pentru întreaga familie, sunt confortabile și călduroase, iar în plus reprezintă și o idee perfectă pentru decorul casei, o soluție practică, eficientă și accesibilă ca preț.

Dacă îți lipsesc idei despre cum să decorezi în mod practic și cu artă casa, îți sugerăm să folosești o cuvertură sau o pătură de pat.Oferta de modele, texturi și culori din acest an este bogată și impresionantă. Tonurile de culoare sunt foarte diverse și pot crea o ambianță primitoare, în orice perioadă din an.

Colecțiile de pături din 2021 au fost create cu multă atenție, astfel încât să ofere bucurie cu fiecare atingere și un confort perfect, indiferent dacă sunt folosite pentru paturi sau canapele. Suprafața lor texturată pronunțată creează un aspect frumos și reprezintă o soluție perfectă pentru decorarea unui dormitor modern în acest an.

Pătura de pat poate fi surprinzător de frumoasă și poate fi folosită pentru a acoperi o canapea sau un pat simplu sau dublu. Unicitatea ei poate fi sporită mai ales dacă este tricotată sau realizată dintr-un material pufos, tip cocolino. Nuanțele naturale, plăcute ochiului, îmbunătățesc designul și atmosfera în orice interior. Calitatea, durabilitatea, designul modern și prețul accesibil sunt principalele caracteristici și ale păturilor de pe CumparaMisim.ro.

Astfel de produse, care se comercializează online, includ o gamă variată de pături de pat fel de fel, moderne, elegante, cu imprimeuri interesante, care pot adăuga unplus de farmec în apartament. Ele îmbunătățesc starea de spirit ale persoanelor care le folosesc și aspectul de decor în cameră. Păturile de pat sunt asociate cu plăcerea și relaxarea, pentru că permit oamenilor să se înfășoare cu ele și să se odihnească după o zi lungă, de muncă, plină de oboseală și de stres. 

Foarte călduroase și moi sunt păturile pufoase, cocolino, cu model, din microfibră 100%, care se pot spăla la maximum 40°C automat, fără a folosi înălbitori chimici (pentru păstrarea culorilor). Tot din microfibră sunt și păturile pufoase grofate pentru pat dublu sau pentru canapele, care pot fi în diferite culori – bej, crem, mov, gri sau maro. Pentru a aduce un plus de rafinament în casă, sunt recomandate și modelele depături pufoase tip fluffy, care sunt pentru pat dublu.

Păturile cocolino sunt sinonime cu luxul și sunt ideale pentru orice persoană, care vrea să aibă parte de confort într-o noapte mai răcoroasă.

Având în vedere cât de important este pentru noi un somn bun și odihnitor, există într-adevăr un motiv suficient de bun pentru a folosi produse de calitate – lenjerii de pat, cuverturi și pături de pat. Astăzi sunt atât de multe variante, din care oamenii pot alege ceea ce le place, încât nu mai rămâne decât să țină cont de anumiți factori cheie, pentru a face achiziția perfectă.

Iată câteva sfaturi pentru a cumpăra o pătură de calitate:

·       Trebuie să fie realizată din materiale de înaltă calitate

·       Să aibă o atingere confortabilă

·       Să ofere un design superb dormitorului

·       Să fie confortabilă și să asigure un somn bun.

Oamenii care sunt dispuși să plătească puțin mai mult pentru un produs de calitate, nu vor fi dezamăgiți, ei vor avea parte și de un plus de confort și eleganță. Păturile de lux sunt din materiale extrem de moi și plăcute la atingere, sunt minunate pentru odihnă și somn, sunt realizate din materiale rezistente și durabile în timp. Ele își păstrează aspectul culorilor chiar și după mai multe spălări și rămân la fel de frumoase, ca produsele noi. Avantajul oferit de materiale de calitate este că pot dura zeci de ani, dacă sunt îngrijite corespunzător.

Prin design, textură, calitate excelentă și culori subtile, păturile vor  asigura decorarea optimă a dormitorului și a casei în acest an.

  coral