Mihai Traistariu a comentat rezultatul Finalei Eurovision Romania 2019, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca Ester Peony va reprezenta Romania la Tel Aviv, al Eurovision Son Contest 2019. Artistul s-a aratat multumit de decizia juriului, al carui punctaj a cantarit mult la rezultatul final al Selectiei Nationale.

„Daca ma bucur de ceva in seara asta la Eurovision … ma bucur ca juriul international a facut dreptate! Asa cum am preconizat … Ester a castigat! Fara pile, fara telefoane, fara impresari, fara wildcard-uri inventate, fara sustinerea sufocanta si fake a caselor de discuri, fara influentele morbide si distructive ale celor 10 fani Eurovision Romania care au cate 30 de conturi false fiecare …”, a scris Traistariu, pe Facebook.

„Ester a venit, a cantat, a transmis … Piesa ei era prea faina sa nu castige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina) … a luat punctaj mare. Pentru ca juriul n-a tinut cont de „parerea” publicului …
Public influentat in toata aceasta perioada de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile … fix in perioada Eurovision”, a mai scris cantaretul.

Ester Peony a castigat Finala Eurovision Romania 2019, care a avut loc duminica, la Sala Polivalenta din Bucuresti. A obtinut un punctaj final de 65 de puncte, in timp ce Laura Bretan, care a terminat a doua, a obtinut 60 de puncte. Pe locul 3 s-a clasat Bella Santiago, cu 58 de puncte.

Mihai Traistariu s-a inscris si el anul acesta la Selectia Nationala, insa s-a retras inainte de semifinale.

coral