Pe tot parcursul celei de-a treia sarcini, Alina Puscas a fost o graviduta extrem de activa. Asa ca nu renunta la miscarea in aer liber nici in ultimul trimestru. Cu toate ca mai are putin pana isi va tine bebelusul in brate, nu spune  “Nu” unei “escapade” la Mamaia.

Alina Puscas pare sa fie o graviduta extrem de activa si nu renunta la plaja. Prezentatoarea Antenei a ales sa isi petreaca sfarsitul de saptamana pe litoralul romanesc, unde s-a bucurat din plin de vremea frumoasa.

S-a bucurat de mare si de soare

Weekendul trecut,  Alina Puscas a fost pe vestita plaja de la Fratelli, din Mamaia. Vedeta s-a relaxat alaturi de sotul ei,  Mihai Stoenescu.

Cu toate ca mai are putin pana la marele moment in care isi va tine in brate cel de-al treilea copil, Alina Puscas isi vede de activitatile obisnuite. Ba mai mult decat atat, vedeta Antenei, care se afla in ultimul trimestru de sarcina, se poate lauda cu silueta ei.

Exceptand burtica de graviduta pe care si-a etalat-o in toata splendoarea pe plaja din Mamaia, Alina Puscas nu prea pare sa fi luat prea multe kilograme. Vedeta s-a bucurat de ziua insorita alaturi de cei dragi si si-a lasat trupul mangaiat de soare.

Alina Puscas a dezvaluit sexul celui de-al treilea copil

In varsta de 33 de ani, Alina Puscas va deveni din nou mamica de fetita si… in niciun caz nu are de gand ca micuta printesa sa poarte numele Maria, dupa cum a afirmat in cadrul unui interviu, la Antena 1. Ea si partenerul sau de viata mai au o fiica si un fiu. Surioara cea mica a Melissei Antonia si a lui Alexandru se va naste sub semnul zodiacal al Leului.

coral