Meghan Markle a avut neintelegeri cu Printul William si sotia acestuia, Kate, insa se pare ca relatia ei cu Regina Elisabeta a II-a este foarte puternica.

De cand s-a alaturat Familiei Regale in mai 2018, au existat zvonuri privind o disputa intre Meghan si fratele sotului ei, Printul William si sotia lui, Kate Middleton.

Printul Harry si Meghan au ales sa nu locuiasca la Palatul Kensington alaturi de William si Kate, iar acest lucru i-a facut pe fani sa speculeze ca ar putea exista anumite tensiuni intre cele doua cupluri regale.

De asemenea, s-a spus ca Meghan a facut-o pe Kate sa planga la proba rochiei de domnisoara de onoare a Printesei Charlotte.

Se poate ca ducesa de Sussex sa fi avut probleme in a dezvolta o relatie pozitiva cu cei doi, insa nu a depus niciun efort pentru ao castiga pe regina.

Bunica lui Harry se pare ca a fost incantata de noua ducesa, intr-atat incat se spune ca cele doua petrec foarte mult timp una cu cealalta.

Se pare ca pe cele doua le-au unit dragostea pentru caini, iar Regina a fost incantata ca animalul ei de companie a indragit-o imediat pe Meghan.

Regina i-a inmanat lui Meghan mai multe patronaje regale, demonstrand astfel ca are o mare incredere in noua sa nepoata.

De asemenea, Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, sa petreca Craciunul alaturi de ei la Sandringham.

Este un lucru rar ca o persoana care nu face parte din familia regala sa participe la festivitati. Potrivit unei surse citata de Mirror Online, aceasta invitatie a fost „un semn de respect din partea Reginei pentru Meghan”.

Comentatorii regali sunt de parere ca suverana admira puterea si motivarea lui Meghan.

Ambele femei impartasesc aceleasi calitati si se spune ca au legat o prietenie stransa datorita acestui fapt. coral