Gheorghe Dinca pare a se juca, in timpul anchetei, cu oamenii legii. Ba chiar a cerut, in mod expres, un anumit politist care sa-i puna intrebari. Apar, acum, primele informatii-bomba despre ”preferatul” lui Gheorghe Dinca.

In exclusivitate la Antena 3, presedintele sindicatului politistilor, Florin Vilnei, a facut dezvaluiri despre cel in fata caruia monstrul din Caracal a ales sa vorbeasca.

”Am vorbit cu cineva din conducerea IGP, a zis ca e coleg de al nostru de la Politia Capitalei-Omoruri. A fost implicat in diverse actiuni, dosare penale n-are nicio legatura cu acest individ. In aceasta situatie au nevoie de cineva cu care sa vorbeasca. Discutia n-a durat mult, a avut si cateva blocaje acest individ. A spus ca vrea sa trimita pe cineva pe umarul care sa planga”, a spus Florin Vilnei.

Anchetatorii au gasit, in padure, fragmente osoase arse si cenunsa

Gheorghe Dinca este acuzat ca le-a rapit si le-a ucis pe Luiza si pe Alexandra, iar anchetatorii incearca sa gaseasca dovezi in acest sens.

Purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, luni, ca anchetatorii au gasit, in padurea de langa Caracal, fragmente osoase arse si cenunsa, care erau intr-un sac si care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o pe Luiza Melencu in ziua rapirii si ca ramasitele ii apartin acesteia.

„S-au continuat cercetarile la locuinta inculpatului si a avut loc o conducere in teren cu inculpatul, unde acesta a declarat ca a abandonat un sac care continea fragmente osoase arse si cenusa. Aceasta trebuie sa fie cernuta pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. (…) Din declaratia sa, el asa a declarat ca este trupul Luizei. Pana nu avem rezultatele de laborator, nu ne putem pronunta”, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT.

Mihaela Porime a mai spus ca „sunt ridicate in fiecare zi urme criminalistice care urmeaza sa fie procesate”. Potrivit acesteia, Gheorghe Dinca a sustinut ca a folosit aceeasi metoda ca in cazul Alexandrei si ca agresiunea s-a produs tot in locuinta sa. Purtatorul de cuvant al DIICOT a precizat ca, pana la acest moment, nu sunt indicii ca ar fi mai multe victime si nici ca Gheorghe Dinca ar fi avut complici.

coral