Inca doua adolescente sunt date disparute si cautate de Politia romana. Este vorba Ionela-Gina Strachinariu, din Botosani si Claudia Frederic, din Tulcea. Potrivit Politiei Romane, Ionela-Gina Strachinariu, in varsta de 14 ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani, a plecat de acasa, din comuna Pomarla, in 23 iulie, iar de atunci nu a mai revenit si nici nu a luat legatura cu familia sau cu alti cunoscuti.

Tatal copilei a sesizat disparitia fetei duminica, scrie stirileprotv.ro. Adolescenta are inaltimea 1,50 metri, 50 de kilograme, par saten, ochi negri si era imbracata cu o bluza de trening, blue-jeans si incaltaminte tip tenis de culoare alba.

De asemenea, Politia Judeteana Tulcea anunta ca, luni, politistii Serviciului de Investigatii Criminale Tulcea au fost sesizati despre disparitia unei fete, Claudia Frederic, de 16 de ani, din Tulcea. Ea ar fi plecat, in 23 iulie, de acasa, din Tulcea, si nu s-a mai intors pana in prezent.

Fata are 1,76 metri inaltime, ten deschis, par saten, lung pana la umeri, ochi albastri. La momentul disparitiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanti negri, sandale albe.

Persoane care le-au vazut pe adolescente sau au date despre ele sunt rugate sa anunte de urgenta cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.

 

coral