Antena 3 este in corzi. Un lider PLUS a anuntat ca nu va mai calca in studiourile postului tv iar Andrei Caramitru a cerut boicotatea televiziunii.

Andrei Caramitru a cerut ca Antena3 sa fie boicotata nu doar de „politicieni, dar si de cei care comanda reclame”.„Antena 3 este irelevanta. Nu conteaza! Au luptat ca nebunii pentru PSD si penali, si PSD a pierdut masiv.De ce ? Pentru ca audienta lor este de doar 400’000 de oameni. Atat. O postare mai virala de la un influencer online, un video de la Mircea Bravo sau Selly au si de 5 ori mai mult. ProTV are 2.5 milioane pe seara. EuropaFM este mult peste ei.

Voturile PSD au venit in mare parte prin primarii de la sate – de la taranii de peste 60 de ani, cu studii primare. Foarte putini oameni care inteleg un discurs sau pot judeca singuri au votat PSD. Antena 3 nici nu a contat in rezultatele finale.

Acum – ca PSD a pierdut – infractorul securist Voiculescu este disperat. Pentru ca el vrea sa joace, sa conteze. Dar nu mai conteaza deloc. Pentru nimeni. Decat daca il bagam noi in seama.

Antena 3 ar trebui boicotata – nu doar de politicieni dar si de cei care comanda reclame. Firmele mari dau 100m EUR pe an catre Grupul Intact. Ar trebui sa opreasca finantarea. Si Gadea, Badea si toti nenorocitii de acolo sa fie dati afara – sa plece ei in Diaspora la munca de jos, sa vada cum e”, a precizat Andrei Caramitru pe Facebook.

Inaintea acestei cereri, deputatul USR Stelian Ion a spus ca a decis sa nu mai participe, pentru moment, la emisiunile postului Antena 3. El a luat aceasta hotarare dupa ce a fost aspru criticat pentru participarea la Sinteza zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea.

„Am decis sa opresc pentru moment aparitiile la Antena3. Multumesc deopotriva pentru intelegere si pentru criticile pe care mi le-ati adus cu buna credinta”, a scris Stelian Ion.

„Valul acesta de reactii negative spune multe si voi tine cont de aceste mesaje. Pana de curand A3 nu ne invita in emisiuni. Preferau invitati comozi, iar cei care le ridicau probleme erau dati afara din emisiune. Merg la A3 fara nicio placere. Stiu cine sunt si ce au facut de-a lungul timpului… Merg acolo pentru a ma adresa si celor care se uita la A3. Nu e normal ca la o televiziune sa fie prezentat un singur punct de vedere. De-asta e important sa mergem si pe terenul adversarului. Nu mergem pentru a le ridica audienta, sau pentru a-i legitima, ci pentru a le vorbi si acelor oameni tinuti captivi de un aparat de manipulare monstruos. Daca ei aud o singura varianta zilnic, o vor percepe ca fiind realitatea incontestabila. Daca aud si contraargumente, exista sansa sa ii convingem pe unii dintre ei ca adversarii nostrii ii mint, sau macar sa-i facem sa se indoiasca. A te lupta insemna a purta batalii si pe teren advers. Ati observat ca mergem la Digi, Realitatea, TVR, RTV si A3. Trebuie sa fim vizibili. Cu timpul unii oameni isi vor schimba perceptia gresita despre noi: ca suntem nazisti, extremisti, necivilizati, scandalagii, sorosisti… Pe oameni nu-i poti prosti la nesfarsit. As zice ca-i legitimam daca mergem acolo sa ne pupam cu ei, dar nu e cazul. E o problema delicata, eu v-am explicat aici o parte din argumentele pentru care mergem acolo. Voi analiza foarte atent semnalele pe care ni le transmiteti, de aceea va rog sa continuati sa-mi trimiteti feedback, pentru lua decizii cat mai corecte.”, a scris Stelian Ion pe Facebook inainte de participarea la emisiunea de la antena 3.

coral