Nu e niciun secret că Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului și a pierdut toată averea. Acum locuiește într-un apartament cu două camere. Altă dată milionar și obișnuit să trăiască în lux, acum experimentează niște condiții pe care nu și le închipuia. Acesta recunoaște că a pierdut aproape totul.

Fost milionar, Irinel Columbeanu le-a povestit reporterilor de la „Vorbește lumea” cum a pierdut toată averea. Astfel, acesta a rămas fără vila de la Izvorani, nu mai are mașinile de lux și nici alte bunuri de valoare. Averea lui Irinel Columbeanu s-a dus pe „apa Sâmbetei”. Tot ce a rămas din miliardele omului de afaceri este amintirea. După ce a rămas fără vila de la Izvorani, acum omul de afaceri locuiește în Colentina, într-un apartament cu două camere.

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum a pierdut toată averea

Cel care în 2007 ar fi avut o avere estimată la 150 de milioane de euro spune acum că „nu l-a interesat niciodată acumularea de averi”. Cu toate acestea, recunoaște că „sunt unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești”.

De curând, Irinel Columbeanu a prezentat apartamentul cu două camere în care locuiește acum. Totodată, el le-a povestit reporterilor de la „Vorbește lumea” cum i s-a schimbat viața după ce a fost executat silit din cauza datoriilor. Omul de afaceri consideră că perioada pe care o trăiește acum este doar un test, o încercare.

Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. A fost frumos și poate că va mai fi”, declară cu optimism Irinel Columbeanu.

Fostul milionar Irinel Columbeanu duce acum o viață modestă. Adio, cluburi de fițe și localuri de lux! Omul de afaceri a început să frecventeze localuri de cartier. Dar ce s-a întamplat cu averea lui Iri?

După ce s-a mutat din Palatul de la Izvorani în complexul Cosmopolis, datoriile la întreținere au fost mari, așa că omul de afaceri s-a văzut nevoit să se relocheze. De data asta, el a ales să stea într-un apartament cu două camere, la bloc, în cartierul Colentina din București.

Și garderoba fostului milionar a avut de suferit. Costumele elegante, de firmă, impecabile au fost înlocuite de ținute casual. Paparazzi l-au susprins de multe ori, la diverse terase din cartierul în care locuiește în prezent, în tricou și pantaloni scurți, bucurându-se de o cafea cu prietenii. Mai mult, omul de afaceri conduce, acum, un Opel la mâna a doua.

Fiica lui, Irinuca, s-a mutat în America

Irinel Columbeanu a divorțat de modelul Monica Gabor în 2011, după aproape cinci ani de căsnicie. Din mariajul lor s-a născut Irina, fiica celor doi. De aproape doi ani, fetița s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de mama ei, Mr. Pink și fiul acestuia. De două ori pe an, fostul milionar merge să își viziteze fiica, așa cum a stabilit cu fosta doamnă Columbeanu. Toate cheltuielile călătoriei sunt susținute de actualul partener de viață al Monicăi Gabor.

Aici se simte acasă acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că «vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate». Iar lui Pink îi spune «daddy», ea este foarte ataşată de Pink”, declara Monica Gabor în 2018.

Acum, după ce Irinel Columbeanu a pierdut toată averea, a fost părăsit și de iubita tinerică, dar totodată și fiica sa se îndepărtează de el… coral