Cu câteva săptămâni înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos, clujenii sunt așteptați la conferința „Creștinismul, revoluția iubirii” unde scriitorul Mihail Neamțu și profesorul Adrian Papahagi vor întreține un dialog mult așteptat despre iubire. În data de 28 noiembrie 2022, la Opera Națională Română, începând cu ora 18:30, în cadrul conferinței, participanții vor avea alte două prilejuri de bucurie aduse de recitalul Mariei Coman și lansarea cărții „Geneză și Înviere. Cum citim Biblia astăzi?” scrisă de către Mihail Neamțu și Adrian Papahagi.

Mihail Neamțu și Adrian Papahagi sunt reprezentanți ai intelectualității creștine românești. Mihail Neamțu este scriitor și politolog, autor de tratate și cărți despre religie, politică și cultură. Adrian Papahagi este filolog și eseist, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai. Împreună au creat o serie de dialoguri pe teme creștine și despre crizele vremii, dialoguri disponibile pe platformele sociale.

Vă avertizăm că va fi un dialog sănătos și frumos care vă va aduce mai aproape de sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului Iisus Hristos. Cei doi autori, Mihail Neamțu și Adrian Papahagi vor aduce în discuție modul în care creștinismul dăruiește o lege a trăirii supuse iubirii și de ce acest mod de a trăi este și în acest moment cea mai bună variantă a unei vieți trăite în bucurie.

Intrarea la conferința „Creștinismul, revoluția iubirii” este gratuită, iar cei care își rezervă un loc pe site-ul evenimentului, Marilecărți.ro vor avea prioritate.

Conferința va începe la ora 18:30, în data de 28 noiembrie 2022, luni, la Opera Națională Română Cluj-Napoca.

coral