News Flash:

Lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda bate pasul pe loc. Nu va fi inaugurat anul acesta

18 Septembrie 2020
874 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada sebes turda

Lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda este o secțiune care ar fi trebuit dată în folosință până la sfârșitul anului. Autoritățile sunt rezervate, totuși, când vorbesc despre mobilizarea constructorului. „Aș merge mai degrabă pe 60% șanse de deschidere”, a recunoscut până și șefa Companiei de Autostrăzi, Mariana Ioniță, într-un interviu pentru HotNews.ro.

Până și șefa CNAIR e rezervată în a mai înainta tronsonul drept unul care să fie gata la final de an și dă mai degrabă 60% șanse de deschidere:

„Pe Lotul 1 avem de 2-3 ori pe săptămână discuție cu reprezentanți ai societății Impresa Pizzarotti. Am avut o discuție săptămâna trecută și cu conducerea din top a firmei din Italia. Le-am spus că este vital ca acest proiect să se închidă – nu mai avem posibilitatea susținerii financiare a unui proiect care intră de ani de zile prin toate bugetele.

Mă uit și pe mobilizarea pe care o au constructorii. Pe Lotul 1 fără o mobilizare minimă de circa 500 de persoane și câteva sute de utilaje nu au cum să termine. Ei ne comunică zilnic, numărul de muncitori și utilajele. Încă sunt foarte nemulțumită de numărul acesta. Directorul general al companiei din Italia mi-a promis că imediat la început de mai va transmite companiei din România o sumă de bani. Noi suntem cu plățile la zi. Pentru a mări efectivul de muncitori și utilaje.

Mi-e teamă să vă spun sigur acum că terminăm în data de 30 noiembrie. Aș merge mai degrabă pe 60% șanse de deschidere.”

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

autostrada sebes turda lot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049983 (s)