Se discuta foarte mult pe tema retelelor de trafic de persoane din care ar fi facut parte si criminalul Gheorghe Dinca. Ipoteza ca acesta ar fi fost doar un ”lup singuratic” nu este luata in considerare in proportie de 100% si sunt foarte multi specialisti criminologi care considera ca in spatele acestei prime ipoteze de lucru se ascunde cu totul si cu totul altceva.

Printre cei care cred ca Luiza Melencu este in viata se numara si avocatul familei Luizei, Tonel Pop. Acesta – intr-o interventie la Antena 3 – a transmis, ferm, ca – din punctul sau de vedere, tinand cont de informatiile acumulate intre timp – ca Luiza Melencu traieste. Insa, declarara avocatul, aceasta ar fi fost ”data mai departe”. De ce? Fiindca Luiza Melencu ar fi fost foarte ”interesanta”.

„Fata de celelalte potentiale victime cred ca Luiza era foarte interesanta pentru el. Nu s-ar fi indurat sa o omoare si a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasa si nu impune un risc. Cred ca Luiza poate fi traficata si nu moarta”, a afirmat Tonel Pop.

Anchetatorii verifica anturajul lui Gheorghe Dinca

Era firesc ca toti cei cu care Gheorghe Dinca intra, constant, in contact sa fie verificati. Iar avocatul Tonel Pop a anuntat, conform sursei citate mai sus, ca a fost declansata o verificare extinsa a anturajului lui Gheorghe Dinca.

”Sunt date si informatii care ma conduc catre aceasta concluzie. Astazi s-a inceput o ancheta extinsa in sensul in care se urmareste anturajul acestui individ. Parchetul a largit cercul catre potentialii complici ai acestuia”, a declarat Tonel Pop.

coral