Continua telenovela Vulpitei din Vaslui, iar in scenariu a ”patruns” si Mara Banica. Vedeta a luat atitudine dupa ce Viorel, sotul Vulpitei, a spus ca ii va ”taia” mainile partenerei de viata pentru ca aceasta si-a facut un tatuaj fara sa-i ceara acordul.

Suparat pe Vulpita si ”atins” in orgoliul masculin, Viorel Stegaru a amenintat-o pe tanara ca ii va ”taia” mainile pentru a nu mai vedea tatuajul care l-a enervat la culme. Iar Mara Banica cu a gustat amenintarea barbatului, asa ca a sfatuit-o pe Vulpita se ceara ordin de restrictie. Mai mult, vedeta l-a etichetat pe Viorel drept ”puturos si manipulator”.

„Veronica, eu tie vreau sa-ti spun doar o singur lucru. Mie personal, daca mi-ar spune barbatul meu ca imi taie mainile, eu in secunda doi mi-as lua ordin de restrictie. Viorele, pe langa faptul ca esti puturos, esti si manipulator. Pana aici! Mai lasa vrajeala asta, ca nu vreau sa-mi spui nimic”, i-a spus Mara Banica lui Viorel.

”Esti obraznic si te bagi in seama cu toata lumea”
Dar Mara Banica nu s-a oprit aici. Pornind de la faptul ca nu tolereaza violenta impotriva femeilor, Mara Banica si-a continuat atacul devastator la adreasa lui Viorel si i-a transmis acestuia ca si-a ”depasit conditia” si exista riscul sa il apuce vreo ”dementeala”, astfel incat chiar sa-si puna in practica amenintarea.

„Ai tipat la fiica doamnei psiholog. Pentru ca esti obraznic si te bagi in seama cu toata lumea si ti-am spus ca nu-ti permit sa vorbesti asa ceva. Tu te bagi in seama cu toata lumea. Ti-ai depasit conditia. Viorele, continui: esti un puturos! Asta ti-am tot spus de doua zile. Dar tu sa amenti o femeie ca ii tai mainile… Fata asta, daca vrea si o duce capul, poate sa mearga la Politie si sa ceara un ordin de restrictie. Pentru ca noi n-avem de unde sa stim ca pe time nu te apuca vreo dementeala intr-o seara si chiar ii tai mainile. Tu intelegi cat este de grav? Eu nu tolerez violenta si niciuna dintre noi nu cred ca tolereaza amenintarile fata de o femeie”, i-a mai transmis Mara Banica lui Viorel Stegaru.

coral