Mariana Moculescu face bani frumoși din video pentru adulți. Fosta parteneră de viață a compozitorului Horia Moculescu a vorbit, fără niciun fel de jenă, despre activitatea pe care o desfășoară. Muncește zilnic, 24/24, potrivit spuselor sale, însă și încasările financiare sunt pe placul său. Află în rândurile de mai jos cât câștigă, lunar, diva.

Mariana Moculescu face bani frumoși din video pentru adulți

Mariana Moculescu a atras atenția în spațiul public, când s-a aflat că și-a deschis cont pe o platformă pentru adulți. Problemele financiare au determinat-o pe brunetă să-și ia viața în mâini și să facă schimbări semnificative. De-a lungul timpului, a avut mai multe locuri de muncă, inclusiv în afara țării, însă banii au continuat să reprezinte o problemă.

Negăsindu-și un loc de muncă de pe urma căruia să își asigure un trai decent în București, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a decis să își facă un cont pe o platformă pentru adulți. Diva face dezvăluiri despre activitatea sa, la aproximativ o lună de zile de când a făcut surprinzătoarea schimbare.

Bruneta lucrează zilnic, 24/24, potrivit spuselor sale. Utilizatorii platformei doresc conținut nou întotdeauna, astfel încât Mariana Moculescu este nevoită să facă unele sacrificii. Totuși, se pare că este mulțumită de veniturile obținute. Banii încasați în doar o lună de zile de vedetă sunt, fără îndoială, frumoși.

Mariana Moculescu a reușit să își achite chiar și o datorie mai veche pe care o avea la fostul ei soț. Horia Moculescu o împrumutase de bani, pentru a putea să-și plătească facturile la utilități și chiria pentru apartamentul în care trăiește. Pentru că nu a vrut să intre în noul an cu restanțe financiare, a făcut un efort și iată că, acum, se declară o femeie mulțumită.

„Merită, pentru că îmi și place ceea ce fac”

„Merită, pentru că îmi și place ceea ce fac. Nu mi-am găsit colaborator pentru promovare și nici fotograf profesionist, ceea ce complică lucrurile foarte mult, eu devenind în cazul acesta One man show. Sunt și creator, și fotograf, și editor, și redactor de publicitate, și designer, și actriță.

Dar, una peste alta, în acest moment îmi place acest job/rol. Îmi face bine, aducându-mi în viața personală foarte mulți prieteni. Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro”, a declarat Mariana Moculescu, într-o intervenție pentru Impact.ro.

Fosta parteneră de viață a compozitorului Horia Moculescu a explicat și cum reușește să se mențină în formă pentru activitățile pe care le desfășoară. Diva face multe exerciții fizice, dar nu ignoră deloc alimentația. Oferă o importanță deosebită produselor pe care le consumă.

Mariana Moculescu are grijă să mănânce din toate câte puțin. Consumă și carne, și pâine, și dulciuri, însă cu măsură. În același timp, este atentă să nu se înfometeze. Bea și multă apă și este o fană înrăită a ceaiurilor. coral