Mesaje de Valentine's Day. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, urări romantice şi citate celebre de 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților. De Valentine's Day este un bun prilej pentru a-i arăta persoanei iubite afecţiunea şi dragostea pe care i-o porţi.

Mesaje de Valentine`s Day. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, urări romantice şi citate celebre de Ziua Îndrăgostiților. Urări pline de iubire pentru el și pentru ea de Ziua Îndrăgostiților, de 14 februarie.

14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor. Mesaje romantice pentru iubită

"Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seama ca pentru mine tu ești viața."

"Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveselești ziua și ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!"

"Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!"

"Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!"

"Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate."

"Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă"

"Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!"

Mesaje Valentine's Day. Mesaje romantice pentru iubit

"Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește.”

"Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată.”

"Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.”

"Te iubesc atât de mult, încât niciun cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Ești oxigenul meu, fără tine nu aș respira. Ești viața mea, fără tine nu as exista. Te ador, iubirea mea.”

"Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.”

"Ce prezenţă! Ce inteligenţă! Cât farmec! Şi ce ochi frumoşi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?”

"Dragostea noastră e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează şi că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte”.

"Aş vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor şi să ajung în cer, să le spun îngerilor că şi pe Pământ există Raiul. Te iubesc!”

"Pentru lume tu eşti cineva, pentru cineva tu eşti lumea! Cu multă dragoste, Cineva.”

20 de citate romantice de 14 februarie, Valentine's Day

Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt când sunt în preajma ta – Roy Croft;

Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână – Alfred de Musset;

Cea mai mare bucurie a vieții este să fii convins că ești iubit – Victor Hugo;

Doar pentru că cineva nu te iubește așa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubește cu toată ființa sa – Gabriel Garcia Marquez;

Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc – Liviu Rebreanu;

Când iubești profund, găsești întotdeauna ceva nou în persoana iubită – Blaise Pascal;

Nu frumusețea ne face să iubim, ci iubirea ne face să vedem frumusețea – Lev Tolstoi;

Trebuie să iubești pe oricine, orice, oricum, numai să iubești – Alexandre Dumas;

Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun – Paulo Coelho;

Nu este nevoie de motiv pentru a iubi – Paulo Coelho.

Dragostea învinge frica – Apostolul Ioan;

Adevărata iubire constă în nefericire. E precum lumina: cu cât mai mult strălucește ziua, cu atât mai întunecată pare noaptea – Leonardo da Vinci;

Nu există obligațiunea de a iubi. Există doar libertatea de a iubi, iar această libertate poate fi descoperită în tine la nesfârșit – Vladimir Levi;

Nu luptați împotriva celor ce se iubesc: indiferent de armă, veți pierde bătălia, fiți siguri – Dante Alighieri.

Dragostea este o ființă sălbatică. Când încercăm să o ținem în frâu, ne distruge. Când încercăm să o închidem, ne înrobește. Când încercăm să o înțelegem, ne tulbură – Paulo Coelho;

Dragostea este singurul joc de doi în care amândoi pot să câștige – Marcel Proust.

Încercarea de a da sau de a primi ceea ce nu ai este inutilă. Ea poate sfârși numai în dezamăgire și suferință – Paul Ferriani;

Pe măsură ce creștem descoperim că până și persoana care nu trebuia să te dezamăgească vreodată, probabil o va face – Octavian Paler;

Nu suntem niciodată mai neajutorați și nefericiți ca atunci când pierdem dragostea – Sigmund Freud;

Ceea ce faci din iubire se întâmplă dincolo de bine și de rău – Friedrich Nietzsche. coral