Actorul Mihai Bendeac o atacă vehement, pe Instagram, pe creatoarea de modă Dana Budeanu, ajunsă virală pe internet pentru replicile dure acordate persoanelor publice, și nu numai, care încalcă reguli vestimentare ori de etică și conduită.

Mihai Bendeac o atacă vehement pe Dana Budeanu

Dana Budeanu, creatoare de modă recunoscută pentru replicile sale pline de je m’en-fichisme acordate oamenilor care încalcă reguli vestimentare ori de conduită, din punctul său de vedere, este un personaj cabotin pe internet. După colaborarea cu PRO TV, care s-a încheiat furtunos, designerul și-a continuat plăcerea pe Youtube, lucru care, din cifre, iese magnific.

Rubrica ”Amețitele și mafioții” este preferata fanilor ei. Acolo comentează comportamentele unor tipuri de oameni degustați de aceasta. Dat fiind că stilul său de a analiza ținute și oameni este aparte, apar și comentarii. De această dată, o părere a venit de la Mihai Bendeac. Actorul s-a filmat pe Instagram în timp ce ținea un discurs despre acțiunile creatoarei de modă.

”Îmi vine să o bat uneori”

    ”Bă, deci, Dana Budeanu… Am urmărit câteva interpelări ale ei. Atunci când începe să vorbească despre politică sau chestiuni sociale, îmi vine, uneori, să o bat. Dar sunt câteva chestiuni în legătură cu care are o dreptate perfectă. Una dintre ele fiind acele discuții despre femei și despre cum ele își construiesc imaginea unui bărbat perfect. Să aibă bani, un statut social, să fie frumos, citit, cu o nesimțire ieșită din comun.

    Multe dintre ele nereprezentând altceva decât corpul fizic. Am rămas necăsătorit până la 36 de ani și am avut de-a lungul timpului tentații. Bărbatul se plictisește de corpul unei femei, dacă e inteligent, după 24 de ore. Voi meritați așa ceva, amețitelor? Ce pui pe masă, cretino? Nu ai deschis o carte”, a spus Bendeac.

coral