News Flash:

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a revocat procedura de desemnare a procurorului general si a membrului Eurojust

1 Mai 2019
906 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Birchall

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, revocarea procedurilor de desemnare a procurorului general si a adjunctului membrului din partea Romaniei la Eurojust.

„Am decis revocarea cu efecte imediate a urmatoarelor proceduri: procedura de selectie a procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si justitie si procedura de selectie a adjunctului membrului national la Eurojust”, a anuntat, marti, ministrul interimaral Justitiei, Ana Birchall.

Potrivit acesteia, procedurile de selectie vor fi reluate in perioada imediat urmatoare, urmand a fi anuntate din timp detaliile referitoare la depunerea dosarelor si calendarul procedurilor.

Ministerul Justitiei a anuntat, in 10 aprilie, reluarea procedurii de selectie pentru desemnarea unui procuror general, dupa ce niciunul dintre cei patru candidati inscrisi in prima procedura de selectie nu a fost declarat admis.

Candidaturile ar fi trebuit depuse pana in 25 aprilie, insa, in ziua respectiva fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, care a lansat procedura de selectie, a fost schimbat din functie. Pe site-ul Ministerului Justitiei nu a mai fost facut de atunci niciun anunt referitor la procedura de selectie a procurorului general.

In 13 martie, Ministerul Justitiei a lansat si procedura de numire a adjunctului membrului national la Eurojust.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ana birchall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0995 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041276 (s)