Mircea Badea a reactionat vizavi de accidentul mortal pe care l-a produs Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal. Realizatorul TV nu este de acord cu reactia celor care au comentat ca accidentul s-ar fi produs pentru ca legile nu sunt suficient de aspre.

”Mario Iorgulescu nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici masina pe care i-o luase tatal lui nu era in tiparele banalului. Era o super masina. Dupa accidentul mortal, reflexul societatii romanesti este sa spuna: Parlamentul este de vina! Eu credeam ca Mario Iorgulescu este de vina. A, nu, legile nu sunt suficient de aspre, absolut. Va dati seama ca i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie in lege. Nu cred ca legile mai aspre sau mai putin aspre l-ar fi impiedicat pe Mario Iorgulescu sa – orice. Nu cred ca-l interesa deloc ce scrie intr-o lege sau in alta lege. E un reflex atat de imbecil sa dai vina pe legi, impiedica orice rationament”, a spus Mircea Badea, in direct la Antena 3.

Ce masina are Mircea Badea

Mircea Badea si-a lasat masina in parcarea unui mall. Dupa ce si-a rezolvat treburile, prezentatorul TV a vrut sa-si continue drumul. Insa avea sa aiba parte de o surpriza. Soferul unei masini Skoda argintie a parcat atat de aproape de masina lui, un Subaru, incat prezentatorul TV nu a mai putut sa urce la volanul autoturismului sau.

”Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumatate goala. Iata unde s-a gandit alegatorul lui Boc sa-si parcheze cazanul argintiu ?)))”, a scris Mircea Badea pe contul sau de Facebook.

Fanii insa nu i-au luat apararea lui Mircea Badea, ba dimpotriva! Toti l-au blamat pe prezentatorul TV pentru faptul ca el nu si-a parcat masina in mod corespunzator si nu soferul din Cluj.

coral