Mirel Rădoi (41 de ani) va fi noul antrenor al Universității Craiova, după ce gruparea din Bănie se va despărți oficial de Laszlo Balint (43 de ani).

Ce salariu va avea Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Fostul selecționer a bătut palma cu șefii formației din Bănie și va semna un contract valabil doi ani, cu un salariu de 17.000 de euro pe lună, scrie playsport.ro.

Mirel Rădoi va câștiga astfel cu 4.000 de euro mai mult decât Laszlo Balint, dar cu 3.000 de euro mai puțin decât încasa ca selecționer al naționalei mari – 20.000 de euro lunar.

Dan Petrescu este în acest moment cel mai bine plătit antrenor din Liga 1: CFR Cluj îi oferă 25.000 de euro lunar. Mirel Rădoi este al doilea în acest top și va deveni cel mai bine plătit antrenor din istoria Universității Craiova.

Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf fuseseră, până acum, cei mai scumpi antrenori angajați de Mihai Rotaru: au avut salarii de câte 15.000 de euro pe lună, la Universitatea Craiova.

”Bestia” de 600.000 de euro, produsă în doar 25 de exemplare, deținută de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost prezent la meciul FCSB – Saburtalo 4-2, în urma căruia fosta sa echipă a obținut calificarea în turul trei preliminar al Conference League.

Fostul selecționer și-a făcut apariția la stadion într-o mașină cu adevărat spectaculoasă, un Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition 

Mașina cu care Mirel Rădoi și-a făcut apariția la Arena Națională costă nu mai puțin de 600.000 de euro și este un model exclusivist, produs în doar 25 de exemplare!

Mirel Rădoi și-a ales staff-ul pentru mandatul de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova are doar cinci puncte după primele patru etape din Liga 1. În plus, echipa olteană riscă să fie eliminată în turul trei preliminar din Conference League, după eșecul din manșa tur cu echipa ucraineană Zorya Luhansk, scor 0-1.

Laszlo Balint va fi înlocuit cu Mirel Rădoi (41 de ani), fostul selecționer al naționalei României.

Mirel Rădoi și-ar fi impus și staff-ul la Universitatea Craiova: Florin Constantinovici (cu care a colaborat la naționala de tineret a României), Robert Tufiși și Mihai Ianovschi (care a fost antrenor la FC Argeș).

  coral