Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. In postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata.

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. „Sa nu-i mai consideram niste eroi”
Luptatorul este de parere ca principalii vinovati pentru situatia creata la Suceava sunt medicii,

care ar fi tratat bolnavi de coronavirus in cabinetele particulare iar, mai apoi, au intrat in contact cu alti colegi de la Spitalul Clinic Judetean.

„Situatia de la Spitalul Judetean Suceava a fost creata de medici! Multi dintre ei au cabinete particulare si au tratat pacienti care aveau coronavirus! Apoi au venit la Spitalul Judetean si au infectat pe toti colegii de munca! Spitalul luase toate masurile de protectie, dar medicii sunt principalii vinovati!

Colac peste pupaza, majoritatea medicilor si-au luat concediu medical si au tratament preferential fata de oamenii de rand! Sunt pacienti care stau cate 30 la o singura toaleta!

Au dat bir cu fugitii si au lasat Spitalul fara personal medical, situatia este foarte grava! Sa nu-i mai consideram eroi pe niste oameni care nici macar nu au mustrari de constiinta, singurii care au mai ramas sunt infirmierii, asistentii medicali si o parte din personalul medical.

Suceava trebuie inchisa! Cine ii aprovizioneaza pe cei din carantina la domiciliu? Va spun eu: NIMENI!

Baietii din inalta societate stau singuri in rezerve, iar romanul de rand sta inghesuit in paturi claie peste gramada! Cazurile sunt mult mai multe decat spune media, dar domnul fost ministru Costache s-a gandit sa testeze prima data Bucurestiul! Stati in casa dragi romani, nu e de joaca! Daca guvernul nu cumpara testere pentru toata populatia, riscam sa murim pe capete! O sa revin cu noi informatii”, a fost mesajul lui Catalin Morosanu pe Facebook.