Gigi Becali este cunoscut ca fiind un om foarte credincios insa putini stiu ce moment de cumpana a trait si care i-a creat aceasta apropiere fata de Dumnezeu.

Gigi Becali a trait o drama cumplita in urma cu 20 de ani cand si-a pierdut sora. Aceasta s-a stins din viata la varsta de 44 de ani din cauza unei infectii pulmonare foarte puternice. Doina Becali a fost initiatoarea unui proiect important in Romania, a facut in Pipera un cimitir dedicat copiilor decedati la nastere.

Motivul pentru care Doina Becali a vrut sa ia aceasta initiativa este unul socant. Fiind internata intr-un spital din Capitala, ea a vazut un caine purtand in gura un picior de bebelus, care provenea de la un avorton aruncat la cosul de gunoi.

„Ma duceam cu sora mea, de exemplu unde erau camine de copii, ca ei nu erau botezati, si eu botezam cate 100 de copii odata. La o femeie care face avort nu se iarta pacatul decat prin botez. Si eu, ca sa le ierte pacatele la femei, si plateam eu bani de le lua la 100 de copii hainute de botez si luam pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali iarna trecuta, la un post de televiziune.

Cand sora lui a murit, Gigi Becali a suferit foarte mult, el avand o relatie foarte apropiata cu aceasta si a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect.

coral