Bogdan Topriceanu, tanarul care a provocat accidentul infiorator din Vaslui in urma caruia cinci oameni a murit, era sofer de camion. Tanarul de 31 de ani urma sa se casatoreasca in august cu logodnica sa. Devastata de durere, mama lui Bogdan a venit din Italia ca sa-si ingroape fiul.

Bogdan era din comuna Gohor din Galati si facea curse regulate in Germania. Ana Maria, logodnica lui, cu care trebuia sa se casatoreasca in august, e rapusa de durere.

 „Nu cred ca mi se intampla mie asta, tocmai mie, cand mai aveam doar doua luni sa ne casatorim. El saptamanal facea curse in Germania si statea cateva zile acasa si pe urma iar pleca. Niciodata nu i s-a intamplat nimic. Daca el era adeptul vitezei, probabil era demult mort.”, a spus Ana Maria Grigoroiu, pentru Stirile Kanal D.

Mama lui Bogdan s-a intors din Italia ca sa-si ingroape fiul de 31 de ani.

 „Numai mama sa nu fii! sa vii de la 2.500 de km sa-ti ingropi baiatul!”, a spus ea.

In noaptea de sambata spre duminica, Bogdan Cornel Topriceanu se intorcea de la discoteca, alaturi de un grup de prieteni: Iulian Tofan (26 ani) din comuna Gohor, Maria Penghis (17 ani) din comuna Priponesti, eleva la Liceul Pedagogic din Barlad, Gabriela Huzuna (19 ani) din comuna Priponesti si sora acesteia din urma, Madalina, o adolescenta de 15 ani care tocmai sustinuse Evaluarea Nationala si se pregatea de admiterea la liceu, scrie ziaruldeiasi.ro.

In localitatea Badeana, Bogdan a intrat intr-o depasire fara sa se asigure si a lovit in plin o masina care circula regulamentar si in care erau doua familii ce se intorceau din vacanta din Grecia. Soferul acesteia a murit si el, sotia lui e in coma, iar fetita lor de 13 ani e ranita.

In urma impactului, patru dintre cei cinci tineri au murit, singura care a scapat cu viata fiind adolescenta de 15 ani. Ea este, insa, in coma la spital, potrivit Observator.tv.

coral