News Flash:

Un turist s-a pierdut în zona șaua Podeanu, în timp ce încerca să coboare de pe varful Negoiu

12 Iulie 2020
605 Vizualizari | 0 Comentarii
turist pierdut

Un turist s-a pierdut în zona șaua Podeanu, în timp ce încerca să coboare de pe vârful Negoiu. Echipa de Salvamont Argeș încearcă să dea de urma acestuia și să îl aducă acasă cât mai repede deoarece condițiile de vreme sunt nefavorabile.

Acțiune în desfășurare a Salvamont Argeș în zona vârfului Negoiu, în munții Făgăraș. Printr-un apel la 112 un turist ne anunță că la coborârea de pe vârful Negoiu a pierdut poteca marcată spre strunga Doamnei și este dezorientat neștiind practic unde se află. A găsit la un moment dat marcaj bandă albastră ceea ce ne face să credem că este undeva în zona șaua Podeanu.

Salvatorii montani de la Baza de salvare montană Cota 2000 au plecat spre șaua Podeanu având în vedere coordonatele primite de la operatorul 112. Vremea este foarte urâtă în Făgăraș, plouă, temperatura undeva la 7-8 grade. Telefonul apelantului s-a descărcat făcând și mai grea operațiunea de localizare a acestuia. Sperăm să îl găsim cât mai repede și în stare bună de sănătate. Avem în sprijin și un echipaj al Jandarmeriei montane de la postul Arefu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049862 (s)