Tatal fostului premier PSD, Mihai Tudose, a fost diagonsticat cu coronavirus. Informatia a fost confirmata de Tudose. .

Serviciul Judetean de Ambulanta Braila a intrat in alerta dupa ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus. Doctorul si-a facut testul COVID dupa ce a aflat ca un pacient de-al acestuia, caruia ii asigura tratament la domiciliu in timpul liber, era deja infectat.

Pacientul este tatal fostului premier Mihai Tudose. ”Tatal fostului premier se afla internat la Spitalul Militar al SRI Balotesti. Din cauza ca parintele politicianului este in varsta si are si boli cronice, poate dezvolta la o forma severa a bolii”, sustine o sursa a ziarului Libertatea, precizand ca este posibil ca acest caz sa produca si un focar la Ambulanta Braila, medicul care l-a ingrijit avand multe contacte cu colegii sai.

Europarlamentarul Mihai Tudose, 53 de ani, a confirmat pentru Libertatea ca tatal sau este infectat cu noul coronavirus, dar nu a dorit sa comenteze mai mult. Acesta are aproape 80 de ani si are si boli preexistente.

Lideri ai PSD au indemnat mai mult sau mai putin deschis romanii sa nu poarte masca de protectie, cel mai recent exemplu fiind scandalul provocat intr-o saormerie din Bucuresti de doi deputati PSD fara masca. La randul sau, seful PSD, Marcel Ciolacu, se afiseaza fara masca in public.

coral