Chiar daca pare mai mereu un om dur, Catalin Morosanu este un romantic incurabil! Miercuri, el a publicat un mesaj emotionant pentru partenera lui de viata.

Catalin si Georgiana Morosanu au casnicie de vis si niciodata nu au lasat problemele personale sa ii afecteze sau sa le schimbe sentimentele. Ei sunt impreuna de 17 ani, iar sportivul a simtit nevoia sa scrie cateva cuvinte pentru sotia lui.

„Ai fost alaturi de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam sa iti ofer nimic material, faceam impreuna naveta cu trenul, locuiam in caminele de la Vladimirescu si singura distractie pe care ne-o permiteam era sa ne plimbam de mana in Copou.

Cand ti-am povestit despre visul meu, ai fost alaturi de mine din prima clipa. Cand nu aveam nimic, tu aveai grija sa fiu pe drumul bun. Cand ma intorceam obosit de la antrenamente, erai alaturi de mine. Cand pierdeam un meci, tu imi bandajai ranile. Indiferent de timp si timpuri, ai fost in dreapta mea. Mi-ai daruit o comoara, pe Natalis, si m-ai sustinut in fiecare secunda.

Acum, cand am totul, eu sunt in continuare fericit ca te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Morosanu pe Facebook.