News Flash:

Calatele are un nou camin cultural cu bani de la OJFIR Cluj

23 Iulie 2014
2110 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproape 1,5 milioane de lei din fonduri europene a alocat Oficiul Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale (OJFIR) Cluj pentru ridicarea unui nou camin cultural in localitatea clujeana Calatele, comuna Calatele.

La eveniment au fost prezenti Mariana Maier, director OJFIR Cluj, Adrian Zaharia, director APIA Cluj, Iulia Balog, director ANIF Cluj, oficialitati locale si judetene. Parte a unui proiect rural mai amplu desfasurat de primaria Calatele, in valoare de peste 5 milioane de euro, noul camin cultural din localitate a beneficiat de aproape 1,5 milioane de lei. Finalizarea acestui proiect, demarat in anul 2009, a fost posibila cu sprijinul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Cluj care l-a prioritizat alocand bani din fonduri europene.

Duminica, 20 iulie, la inaugurarea oficiala, au participat Vasile Tripon, primarul comunei Calatele, Mariana Maier, director OJFIR Cluj, Adrian Zaharia, director APIA Cluj, Iulia Balog, director ANIF Cluj, prefectul judetului Cluj, Gheorghe Vuscan, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Ioan Oleleu, consilierul judetean Mihai Seplecan si o delegatie a Partidului Conservator Cluj. Primarul Vasile Tripon a subliniat ajutorul acordat de OJFIR Cluj, APIA Cluj, ANIF Cluj si, implicit, de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator. De asemenea, Mariana Maier, director OJFIR Cluj, a promis ca investitiile in zona vor continua. Evenimentul a fost marcat de un spectacol folcloric si o sarbatoare campeneasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fonduri europene ojfir cluj camin cultural mariana maier iulia balo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.065973 (s)