News Flash:

Carne de curcan cu reziduuri de antibiotic

14 Martie 2013
569 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne de curcan cu reziduuri de antibiotic
Carne de curcan cu reziduuri de antibiotic ar fi ajuns in Germania de la o ferma din Romania, fiind trimisa o notificare in acest sens prin Sistemul Rapid de Alerta, a declarat, miercuri, vicepresedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu. Vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a spus ca, potrivit datelor transmise din Germania prin Sistemul Rapid de Alerta, este vorba despre o ferma din Romania care ar fi trimis piept de curcan cu reziduuri de antibiotic. Manastireanu a precizat ca, dupa primirea alertei, inspectorii sanitar-veterinari s-au dus la unitatea incriminata pentru a face ancheta privind carnea de curcan care a plecat la export intracomunitar. Vicepresedintele ANSVSA a mai spus ca dupa finalizarea anchetei se poate spune unde a ajuns carnea de curcan despre care exista suspiciuni ca ar avea reziduuri de antibiotic. El a precizat ca in momentul in care suspiciunea este transmisa prin Sistemul Rapid de Alerta, intreaga cantitate de carne suspectata este retrasa de la vanzare.
Manastireanu a mai spus ca inspectorii sanitar-veterinari vor preleva probe care vor fi trimise la laborator, iar in patru-sapte zile, s-ar putea anunta rezultatele testelor si verificarilor facute.

antibiotic germania romania vladimir manastireanu
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0797 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011766 (s)

loading...