News Flash:

UBB FSEGA va colabora cu o universitate americana de prestigiu

25 Februarie 2016
886 Vizualizari | 1 Comentarii
fsega
In data de 23 februarie 2016, in prezenta Consiliului Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB a avut loc semnarea Memorandumului de colaborare (Memorandum of Understanding) dintre Universitatea Babes-Bolyai si University of North Carolina at Chapel Hill, reprezentand documentul fundamental al colaborarii dintre UBB si cea mai veche universitate de stat din Statele Unite.

Memorandumul de colaborare a fost semnat de catre domnul acad.prof.univ.dr. Ioan-Aurel Pop, rectorul UBB si domnul prof.univ.dr. Dumitru Matis, decanul FSEGA.

In cadrul memorandumului se face referire distincta la UNC Kenan-Flagler Business School si UBB FSEGA, fapt pentru care Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor beneficiaza pentru prima data de un acord complex, clar si direct cu o universitate americana. Existenta acestui acord de colaborare intre cele doua universitati, particularizat pentru Kenan-Flagler Business School si FSEGA, reprezinta in fapt o recunoastere a studiilor de masterat desfasurate in cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor. Memorandumul este detaliat deja in doua acorduri de implementare, astfel: Student Exchange Agreement si Visiting Faculty Agreement, prin care se stabileste in mod clar modul de colaborare si desfasurare a schimburilor intre cele doua facultati. Acordul cadru (MoU) poate fi particularizat si pentru alte facultati din cadrul UBB, dupa modelul FSEGA, reprezentand o oportunitate reala pentru facultatile care doresc sa dezvolte proiecte comune cu universitati americane.

 

Pentru asigurarea resurselor financiare necesare implementarii efective a acestui memorandum si realizarii implicite a parteneriatului dintre cele doua institutii a fost semnat un Acord Erasmus +, pentru perioada 2016-2021.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

universitatea babes-bolyai dumitru matis fsega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Negru Vasilica  | #20013
Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email:vasilica.negru@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 22 queries | Mysql time :0.037189 (s)