Celebrul Dorel a lovit din nou. De data aceasta, într-o comună din județul Dolj. Muncitorii desemnați de Primărie să traseze marcajele rutiere pe șoseaua care duce în satul Belcinu au trecut cu vopseaua peste cadavrul unei pisici, aflat pe mijlocul drumului.  

Mare le-a fost uimirea șoferilor și localnicilor să vadă că marcajul rutier trasat pe mijlocul carosabilului e fix peste cadavrul unei pisici.

„Nu e normal. N-a procedat deloc corect…trebuia să o dea la o parte”, spune o localnică.

„Trebuia să oprească, să o dea la o parte, dacă era moartă, dacă era vie, o ocolea, nu era normal să treacă peste ea”, spune o altă femeie.

Muncitorii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova susțin că nu era treaba lor să ia felina moartă din drum.

„Acum trebuie remediată problema. Trebuie remediata treaba, s-a luat pisica de acolo, trebuie să vină să refacă marcaje. Mai mult de atât ce vă pot spune?” a declarat Marin Catalina – primarul din comuna Calopăr.

Este o anchetă în curs acum, iar respectivii muncitori vor fi nevoiți să dea explicații.

Reporter: Omul poate fi sancționat în vreun fel?

„Bineînțeles! Era datoria lui să vadă că pisica e acolo sau să vadă dacă e curățenie. Normal că trebuie remediat marcajul”, spune Alin Golumbeanu –  director DRDP Craiova.

Cadavrul felinei a fost în cele din urmă luat, dar urma a rămas pe asfalt. Autoritățile au promis că marcajul va fi refăcut.