News Flash:

Amenzi la Cluj pentru comercializarea de carne si alte produse alimentare expirate. Au vandut chiar si de Sarbatori

5 Ianuarie 2017
776 Vizualizari | 0 Comentarii
Amenzi la Cluj pentru comercializarea de mancare expirata

Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie comerciala au  demarat in aceasta saptamana o actiune de verificare a magazinelor cu profil alimentar, care vizeaza, in special, respectarea termenelor de valabilitate ale produselor comercializate. Actiunea s-a desfasurat in toate cartierele municipiului. Pana in prezent au fost verificati 15 agenti economici.

Nereguli constatate: comercializarea de produse alimentare cu termene de valabilitate expirate sau fara mentionarea termenelor de valabilitate, respectiv a produselor neetichetate conform legislatiei in vigoare (mezeluri, carne, lactate, produse de patiserie, sucuri) - 12 cazuri; lipsa acordului de functionare si a aprobarii de orar eliberat de Primaria municipiului Cluj-Napoca - 1 caz.

Pentru neregulile constatate au fost incheiat 13 procese-verbale de constatare a contraventiilor, in valoare de 11.900 lei, in conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 150/2009 si ale O.G. nr. 99/2000 republicata. Marfa neconforma normelor legale a fost retrasa de la vanzare.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

amenzi mancare expirata carne expirata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2532 (s) | 32 queries | Mysql time :0.098392 (s)