News Flash:

Antonia poarte pierde ambele procese cu Vincenzo! Pentru greselile astea nu va fi iertata: "A spus in fata instantei ca..."

4 Noiembrie 2014
2787 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia are doua procese cu Vincenzo Castellano, insa are sanse mari sa le piarda pe amandoua. O spune chiar avocatul familiei Castellano, care explica niste amanunte senzationale.

Catalin Dancu spune ca Antonia poate pierde atat procesul de custodie si divort, cat si cel de rapire, care se judeca in Italia. Un amanunt nou este faptul ca atunci cand procesul de rapire a inceput in Romania, cantareata a fost sfatuita prost de catre avocatii ei si a declarat in fata instantei ca nu a existat nicio rapire.

"A deschis un proces in Italia, nu in Romania, se vor ocupa avocatii de acolo. Numai ca doamna Antonia va pierde procesul de pe scaun, intrucat ea a recunoscut in fata unei instante romanesti, intrebata in mod expres de judecatoare daca ea considera ca i-a fost rapit copilul ca nu s-a intamplat acest lucru. Drept care, eu o sa iau incheierea tradusa, legalizata, le-o dau judecatorilor din Italia si le spun: "Doamna Antonia a declarat in fata unui judecator roman ca fetita nu i-a fost rapita. Si atunci, unde a mintit? In fata judecatorilor romani sau in fata judecatorilor italieni?", a declarat Catalin Dancu in Ring.

Nici in procesul de divort Antonia nu are sanse sa castige, crede avocatul care il reprezinta pe Vincenzo.

"Imi e mila de ea pentru cat de prost poate fi consiliata, avocatii isi bat joc de ea. Instanta din Romania, in motivarea hotararii, a explicat clar ca nu exista temei de rapire in sensul conventiei europene si, nefiind dovedita, cauza cu privire la acest aspect este solutionata in Romania cu autoritate de lucru judecat. Daca instanta din Romania a analizat cazul de rapire si a constatat, in conformitate cu conventia, ca nu exista caz de rapire, cum sa crezi ca italienii, cand o sa vada hotararea din Romania, o sa spuna altceva? Pentru ce iti bati joc de fata asta, domnule avocat? De ce? Si divortul e pierdut, eu sunt foarte relaxat", a mai declarat Catalin Dancu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

antonia vincenzo castellano castellano catalin dancu divort rapire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 34 queries | Mysql time :0.068022 (s)