News Flash:

Anuntul Microsoft privind Windows XP. Toti utilizatorii trebuie sa il citeasca

4 Septembrie 2013
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Compania Microsoft le sugereaza utilizatorilor sa treaca la Windows 8 si Office 365, softuri care se potrivesc mai bine cu lumea in miscare a anului 2013

Microsoft nu va mai oferi suport pentru Windows XP si Office 2003, incepand din data de 8 aprilie 2014. Asta inseamna ca utilizatorii care folosesc aceste softuri nu vor mai primi update-uri de securitate, fapt care ii va face vulnerabili la atacurile informatice de orice fel, potrivit yoda.ro. De asemenea, ei nu vor putea apela la specialistii Microsoft in cazul in care intampina o problema tehnica si risca sa aiba probleme privind confidentialitatea datelor.

Sunt 12 ani de la lansarea Windows XP si 10 ani de la lansarea Office2003, iar lumea s-a schimbat mult de atunci (Ionut Gaota, Microsoft Romania)

"Intrucat dupa data de 8 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi suport pentru Windows XP si Office 2003, utilizatorii privati si companiile care vor ramane pe aceste tehnologii se expun unor riscuri majore de securitate, confidentialitate a informatiilor personale si a datelor sensibile de companie, clienti, parteneri. In plus, sunt vulnerabili la atacurile informatice si noi forme de virusi", spune Ionut Gaota, Windows & Mobility Business Group Lead, Microsoft Romania.

Microsoft le recomanda atat utilizatorilor casnici, cat si firmelor sa treaca la Windows 8 si Office 2013, solutii moderne care se potrivesc mai bine persoanelor in miscare si care isi acceseaza datele de pe mai multe dispozitive: laptop, tableta, smartphone.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

microsoft windows 8 office 365 anului 2013 windows xp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1057 (s) | 32 queries | Mysql time :0.018654 (s)