“
Laptele de aur”, asa cum este denumita aceasta
bautura miraculoasa, este alegerea perfecta pentru sanatatea ta. Aceasta bautura este recomandat sa fie consumata seara, iar beneficiile sunt extraordinare. Principalul ingredient din aceasta bautura este turmericul. Turmericul contine curcumina, aceasta substanta fiind ingredientul activ din turmeric, un polifenol cu proprietati incredibile asupra sanatatii. Acesta substanta are peste 150 de actiuni terapeutice, fiind in acelasi timp un antioxidant, un anti-inflamator si un ingredient activ in lupta impotriva cancerului.
Beneficii suplimentare: Anti-inflamator, antioxidant, antiseptic,analgezic
Creste imunitatea organismului
Anti-cancerigen
Ajuta la mentinerea nivelului colesterolului
Imbunatateste sanatatea digestiei
Detoxifica ficatul
Regleaza metabolismul si ajuta la reglarea greutatii corporale
Actioneaza impotriva presiunii sangvine ridicate
Imbunatateste memoria si functiile creierului
Este benefic in diverse afectiuni ale pielii
Are efecte puternice in cazul dereglarilor nerologice
Micsoreaza nivelul trigliceridelor
Este important sa mentionam ca amestecarea turmericului impreuna cu piperul negru creste beneficiile biologice ale acestuia de pana la 1.000 de ori. Acest fapt se datoreaza substantei care-i ofera piperului iuteala caracteristica, denumita piperina.
LAPTELE DE AURPasul 1: Pasta de turmeric
Ingrediente:
1/4 cana de pudra de turmeric
1/2 lingurita de piper
1/2 cana de apa filtrata
InstructiuniAmestecati foarte bine toate ingredientele intr-o tigaie mica. Folositi un foc intre potrivit si tare si amestecati constant pana cand se face o pasta groasa. Nu o sa dureze foarte mult timp, asa ca nu va indepartati de langa aragaz.
Lasati amestecul sa se raceasca si apoi puneti-l intr-un vas mic la frigider.
Pasul 2: Laptele de aur
Ingrediente:
1 cana de lapte de migdale (laptele de canepa sau de cocos sunt de asemenea optiuni bune)
1 lingurita de ulei de nuca de cocos
1/4 lingurita de pasta de turmeric
Miere
InstructiuniAmestecati ingredientele, mai putin mierea, intr-o tigaie. Dati focul la mediu. In timp ce se incalzeste aveti grija sa amestecati constant si sa nu ii permiteti sa ajunga sa fiarba. Adaugati apoi miere dupa gust.
Sursa: E-dimineata.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (1)