News Flash:

Cea de-a zecea editie a Zilei Interactiunii Om-Animal, desfasurata la UBB

24 Februarie 2016
874 Vizualizari | 1 Comentarii
afis ZIOA10
Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (UBB), alaturi de Facultatea de Medicina Veterinara (USAMV CJ), in colaborare cu voluntarii Biroului pentru Studenti cu Dizabilitati (BSD), organizeaza joi25 februarie 2016, in intervalul orar 09.00-17.00, a X-a editie a Zilei Interactiunii Om-Animal UBB-USAMV CN (ZIOA). Evenimentul va avea loc la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei (str. Sindicatelor, nr.7).

ZIOA este un eveniment al consortiului UBB-USAMV CN in domeniul interactiunii om-animal, avand ca scop promovarea cunostintelor si atitudinilor optime fata de animale (detinerea responsabila a animalelor de companie, managementul riscului zoonotic), precum si a conceptului de One Health (o singura sanatate).

Pe tot parcursul ZIOA vor functiona standurile ONG-urilor din domeniul adoptiilor si protectiei animalelor (cu oameni, animale si martisoare, pliante, roll-upuri etc.), Standul Veterinarilor, Colturile Cunoasterii Interactive (Vivariul si Muzeul ZOO), standurile cabinetelor care practica terapia asistata de animale (TAA), standurile organizatiilor studentesti etc.

Deschiderea oficiala va avea loc de la ora 10.00, in sala Zorgo, din cadrul Facultatatii de Psihologie si Stiintele Educatiei (UBB) si vor participa: prof. dr. Cornel Catoi, rector USAMV CN, prof. dr. Ioan Bolovan, prorector UBB, conf. dr. Andrei Daniel Mihalca, prorector USAMV CN, prof. dr. Calin Felezeu, decanul Facultatatii de Psihologie si Stiintele Educatiei (UBB) si conf. dr. Alina Rusu, prodecan Facultatatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (UBB).

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ubb usamv cj joi zioa cornel catoi ioan bolovan calin felezeu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

COMI  | #19964
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii trimiteti textul INFO la : office.starbook@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048370 (s)