News Flash:

Cea mai mare nota din Turda obtinuta la BAC apartine Daianei Sonia Rusu, eleva a Colegiul National ”Mihai Viteazul”

9 Iulie 2015
852 Vizualizari | 1 Comentarii
Colegiul Mihai Viteazu Turda
Daiana Sonia Rusu, de la Colegiul National ”Mihai Viteazul” din Turda, a obtinut cea mai mare medie la examenul maturitatii, de la liceele cu profil teoretic din Turda. Astfel, Daiana Sonia Rusu a obtinut media 9.95, conform primelor rezultate publicate marti, 7 iulie, pe site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Absolventii clasei a XII-a, de la cele trei licee cu profil teoretic din Turda, respectiv Colegiul National ”Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic ”Josika Miklos” si Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”, au sustinut examenul de bacalaureat la centrul de examinare de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”.

De la cele trei licee cu profil teoretic au sustinut examenul de bacalaureat 247 de elevi, dintre care 227 au promovat. Astfel, 91,9 la suta dintre elevii de la liceele cu profil teoretic din Turda au promovat examenul, iar aproximativ 8 la suta au fost declarati respinsi.

Pe locul doi, in ierarhia celor mai mari medii, s-a clasat Zalanyi Julia Adel, tot de la Colegiul National ”Mihai Viteazul” care a obtinut media 9.93, urmata de Diana Rad, cu 9.9, de Stefana Maria Crisan, cu 9.86 si de Raluca Brasoveanu, respectiv Ionut Mihnea Nicoara, cu 9.85, toti de la Colegiul National ”Mihai Viteazul. Tot media 9.85 a obtinut-o si Cosmina Florina Sas, de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”, iar de la Liceul Teoretic ”Josika Miklos” cea mai mare medie a obtinut-o Horvath Leila Nora, 9.48.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda examenul maturitatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.073118 (s)