News Flash:

Chinteni, comuna condusa de Lucia Suciu, campiona la strans fonduri. Primeste de trei ori mai multi bani decat Dejul, neavand nici o zecime din populatia acestuia

17 Septembrie 2015
922 Vizualizari | 1 Comentarii
In urma cu putin timp au fost semnate contractele privind mai multe obiecte de investitii in localitatile din judetul Cluj. Interesant este faptul ca in urma repartizarii sumelor de bani, unele comune din Cluj au primit mai multi bani decat Municipiul Dej.

Astfel, Dejului i se va acorda suma de 2.229.585 in trei ani (2015, 2016, 2017) pentru modernizarea strazilor in timp ce comune precum Vad, Cojocna, Feleacu, Fizesu Gherlii, Iclod si Mintiu Gherlii primesc, fiecare in parte, mai multi bani decat primeste Dejul. In respectivele comune, cele mai intalnite lucrari sunt cele privind modernizarea drumurilor si introducerea retelei de apa si canalizare, arata dejeanul.ro

Chinteniul, spre exemplu, comuna condusa de primarita Lucia Suciu, a obtinut aproximativ 7,3 milioane de lei pentru urmatorii ani, adica de mai bine de trei ori mai mult decat Dejul, in conditiile in care localitatea are o populatie de doar 2700 de locuitori, fata de cei aproximativ 30.000 cati numara Dejul.

Suma totala alocata pentru investitiile din localitatile judetului Cluj se ridica la valoarea de 85.651.707 lei, pentru un numar de 87 obiective de investitii.

Cu aceasta suma de bani vor fi finalizate unele investitii la drumurile judetene, vor fi refacute o serie de poduri, se vor demara lucrari noi de alimentare cu apa, canalizare menajera si statii de epurare.

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Fonduri_alocate_Chinteni-1
contractele cluj municipiul dej chinteniul lucia suciu bani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.041144 (s)