News Flash:

Citesti o carte si mergi gratis cu mijloacele de transport

5 Iunie 2015
810 Vizualizari | 1 Comentarii
O campanie pro-lectura din Cluj promoveaza mersul cu mijloacele de transport in comun fara bilet: dar cu o carte in mana!

Cluj-Napoca va gazdui Saptamana festiva a cartilor, ocazie cu care se va desfasura si o campanie inedita. In perioada 4-7 iunie, daca citesti o carte in autobuz, nu mai trebuie sa platesti bilet.

Proiectul face parte din seria actiunilor desfasurate sub egida Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeana a Tineretului si dedicate comunitatii clujene. La inceputul anului, cu prilejul Zilei Culturii Nationale, tinerii din echipa “Cluj 2015” – Day 15 – au afisat in autobuzele din municipiu diverse citate din autori clasici si contemporani, in cele cinci limbi oficiale ale Capitalei Europene a Tineretului. In parteneriat cu initiativa “Cartile pe fata”, voluntarii Federatiei SHARE au distribuit mii de semne de carte cu mesajul “Daca asteptai un semn sa citesti o carte, acesta este semnul”.

Prin demersul de la acest sfarsit de saptamana, tinerii urmaresc sa promoveze lectura dar si evenimente specifice dedicate celor care iubesc cartea. Astfel, Federatia SHARE Cluj-Napoca invita clujenii la Saptamana Festiva a Cartilor (4-7 iunie 2015) si la cluburile de lectura “Vocea cititorului”, ce se desfasoara in fiecare miercuri din luna iunie la Gradina Botanica din Cluj-Napoca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cluj-napoca autobuz bilet cluj-napoca 2015
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 32 queries | Mysql time :0.052839 (s)