News Flash:

Ciuperci pane la tigaie

10 Martie 2017
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu numai carnea se face pane asa ca astazi incercam sa facem niste ciuperci pane la tigaie. Deja salivam de pofta!

Ingrediente
:
200 g pesmet
500 g ciuperci proaspete
3 oua
sare
piper
ulei pentru prajit

1. Se desfac palariile ciupercilor de picioruse. Palariile de ciuperci se curata bine cu un prosop, nu se spala.
2. Ouale se bat cu sare si piper si, intr-o alta farfurie, se pune pesmetul.
3. Se incinge uleiul, fiecare palarie se trece prin oua si pesmet.
4. Se prajesc 2-3 minute si se scot pe servete de hartie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024381 (s)