News Flash:

Clujul se bucura de o statie de epurare a apei ultramoderna - FOTO

27 Noiembrie 2013
1945 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai marii judetului, printre care prefectul Gheorghe Vuscan si presedintele CJ Horea Uioreanu au participat la inaugurarea noii statii de epurare din Cluj-Napoca, a carei investitie s-a ridicat la cateva sute de milioane de lei.

Contractul pentru modernizarea si extinderea statiei de epurare Cluj-Napoca a fost in valoare de peste 147,95 milioane de lei, iar lucrarile au durat doi ani,  in tot acest timp fiind asigurata functionarea statiei la anumiti parametrii astfel incat sa nu sufere mediul inconjurator. Prin contract, antreprenorul s-a obligat sa asigure un cost maximal de operare a statiei de 5,725 milioane lei.

Prezent la eveniment, presedintele Consiliului judetean (CJ) Horea Uioreanu a declarat „Compania de apa Somes a demonstrat de-a lungul a 20 de ani ca stie sa convinga factorii de decizie si sa obtina fonduri comunitare pentru modernizare. Este institutia care a atras cele mai mari fonduri comunitare,  si pre si post aderare,  pe care le-a folosit cu maxima eficienta”.

Modernizarea statiei de epurare Cluj-Napoca face parte dintr-un proiect mai amplu de investitii intitulat „Extinderea si reabilitarea de apa si apa uzata din judetele Cluj si Salaj”, proiect in valoare de 196,9 milioane de euro si cofinantat de catre Uniunea Europeana.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

statie_epurare_(2).JPG
gheorghe vuscan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0705 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013427 (s)