News Flash:

Oportunitati de practica oferite de Evalueserve pentru studentii Facultatii de Business

31 Iulie 2015
2513 Vizualizari | 1 Comentarii
Facultatea de Business Cluj
Facultatea de Business din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si compania Evalueserve au demarat in luna martie proiectul educational “Evalueserve Internship”, in cadrul caruia 4 studenti ai facultatii au efectuat la sediul companiei un stagiu de practica pe o perioada de 12 saptamani. Obiectivul sau fundamental a constat in crearea unor conditii favorabile de integrare mai rapida a viitorilor absolventi in activitatea practica.

In urma finalizarii acestui proiect, doi studenti au fost angajati cu contract de munca, iar ceilalti stagiari vor reveni sa lucreze pe proiecte temporare in cadrul Evalueserve incepand cu luna august a acestui an.
„Pot sa spun ca am avut o colaborare exemplara cu Evalueserve, astfel ca proiectul, chiar daca la prima editie, sa se desfasoare asa cum ne-am dorit, de consolidare a cunostintelor studentilor prin aspecte practice. A fost un efort colectiv important din partea membrilor facultatii si ai companiei Evalueserve, dar suntem bucurosi de rezultat. Am intampinat si unele dificultati, dar aceasta echipa mixta Evalueserve – Facultatea de Business a reusit sa faca din micile dificultati, puncte tari in acest proiect. Vom incerca pe viitor sa marim echipa de studenti, dar in acelasi timp sa mentinem si chiar sa crestem nivelul performatelor stagiarilor, astfel ca angajabilitatea acestora sa fie si mai ridicata”, a declarat Ioan Alin Nistor, decanul Facultatii de Business.

„Acest internship a fost ocazia perfecta pentru a aplica cunostintele teoretice invatate, dar a fost si o provocare pentru mine: am luat parte la procesul de lansare a unui sistem CRM si astfel am dobandit noi cunostinte despre caracteristicile si capacitatile acestuia, prin dezvoltarea de norme si principii pentru o utilizare adecvata. In plus, stagiul mi-a permis sa experimentez mediul corporatist, cu procesele sale de comunicare, apartenenta in cadrul unei echipe, cultura organizationala. Astfel, eforturile si dedicarea mea au fost sustinute de cercetare si invatare activa”, spune Andrada Popa, proaspata angajata a echipei de marketing din cadrul Evalueserve.

 „Acest program de internship a oferit companiei noastre oportunitatea de a observa talentul stagiarilor in cadrul unor situatii variate, concrete de business. Acest lucru ne-a permis sa oferim noi locuri de munca, avand astfel o mai mare flexibilitate in consolidarea strategiei noastre de crestere in Europa, condusa de centrul din Romania, nu doar in termenii cresterii numarului de angajati, ci si in termeni de calitate si impact al serviciilor noastre pentru satisfacerea nevoilor clientilor in cadrul unui mediu aflat in continua dezvoltare. Incercam constant sa imbunatatim nivelul de experienta al aplicantilor la stagiile de practica prin incorporarea feedback-ului de la toate partile interesate in masura posibilitatilor. Avand in vedere succesul primei editii, suntem nerabdatori sa lansam editia viitoare cu un numar mai mare de stagiari”, a declarat Pushkar Chatterji, directorul biroului Evalueserve Romania.

Fiind vorba de un business international si nu de un business local si datorita diversitatii culturale a aplicantilor la acest stagiu de practica, impactul va fi mult mai larg, aplicabil si in alte comunitati de afaceri, culturi de afaceri si tari.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

universitatii babes-bolyai evalueserve evalueserve internship
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049378 (s)